Blugi dama

★★★★☆

Cele mai ieftine preturi la blugi dama! Aici vei gasi cea mai precisa lista de produse cu cel mai bun pret gasit pe internet din toata Romania. Il puteti achizitiona doar aici, cu un singur clic.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Blugi dama?

Acest britanic in varsta de 20 de primavere si-a transmis isprava pe pagina lui: a incercat sa mearga la munca cu blugi dama la o companie unde, de regula, barbatii trebuie sa poarte pantaloni lungi. Cand a ajuns, i s-a atras atentia si a trebuit sa mearga la domiciliu sa se schimbe. Departe de a se conforma solicitarilor superiorilor sai, ea a decis sa faca un pas mai departe, purtand o rochie asemanatoare cu cea purtata de colegele sale, care, desigur, ii expunea si picioarele. Cand s-a intors la serviciu, compania a decis sa isi regandeasca codul vestimentar strict si le va permite barbatilor sa mearga la serviciu in pantaloni, atata moment cat acestia sunt pirati, nu bermude.

Este dificil sa aveti un articol de imbracaminte mai versatil decat o fusta din piele. Acest tip de fusta te ajuta pentru a fi combinat cu un look casual ideal atat cu directia de o tinuta de zi cu zi, cat si ca un mod mai sexy cu directia de o iesire in oras.

In oricare an, cand vine perioada calda, se afla doi teme care, cu privire la intr-o bucla nesfarsita, revin in prim-plan. Una intre ele este, fara indoiala, imbracamintea pe care ar trebui sa o purtam la serviciu in acel caz cand este cald. Exista companii cu reglementari destul de permisive in aceasta privinta, care, in limite de inteles, accepta cu privire la hainele de vara sa fie mai reci decat cele purtate in restul anului. Altii, insa, au restrictii foarte rigide in ceea ce priveste imbracamintea angajatilor.

Hainele sunt cea mai fantastica arma a noastra cu directia de a ascunde partile corpului nostru care ne plac cel mai putin si cu scopul de a le evidentia pe cele care ne fac sa ne simtim mai increzatoare. Daca vrei sa-ti ascunzi burtica si sa-ti pui in evidenta talia, iata blugi dama sfaturi cu privire la a efectua acest fenomen cu stilul tau.

Daca doriti sa va ascundeti burtica, ar fi mai corect sa nu purtati tesaturi elastice si stramte, cum este lycra, fiindca acestea se lipesc prea mult de piele si vor evidentia zonele pe care doriti sa le ascundeti. Optati cu directia de tesaturi mai lejere sau mai groase, acestea va vor pune in evidenta silueta fara sa iti arate grasimea abdominala. Un truc grozav in acest sens sunt rochiile sau camasile cu un nod in talie, indiferent daca sunt largi sau putin mai inguste, nodul iti ascunde burta si silueta ta iti fi subtiata.

Ca norma generala, ar fi adecvat intre punct de vedere social ca femeile sa mearga la serviciu in rochii, fuste sau pantaloni scurti in momentul cand vine sezonul de vara. Cu toate acestea, cand vine vorba de barbati, situatia devine mai complicata. De ce credeti ca apare cesta diferenta? Ce parere gasesti despre barbatii care merg la serviciu in pantaloni scurti? Lipsa de eleganta si seriozitate sau vestimentatia nepotrivita cu directia de intalnirile cu clientii sunt cateva dintre argumentele invocate de companii.

Ca regula generala, este acceptabil din punct de vedere social cu privire la femeile sa mearga la serviciu in blugi dama, fuste sau pantaloni scurti atunci cand vine sezonul de vara. Cu toate acestea, cand vine vorba de barbati, situatia devine mai complicata. De ce credeti cu scopul de apare cesta diferenta? Ce parere gasesti despre barbatii care merg la serviciu in pantaloni scurti? Lipsa de eleganta si seriozitate sau vestimentatia nepotrivita cu directia de intalnirile cu clientii sunt unul sau doi printre argumentele invocate de companii.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult