Geci de iarna kappa

★★★★☆

Cele mai ieftine preturi la geci de iarna kappa! Aici vei gasi cea mai precisa lista de produse cu cel mai bun pret gasit pe internet din toata Romania. Il puteti achizitiona doar aici, cu un singur clic.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Geci de iarna kappa?

Exista o intrebare pe care noi, femeile, ne-o punem uneori cand mergem la serviciu: cu ce geci de iarna kappa sa ma imbrac astazi? De atatea ori cadem intr-o rutina incat nu ne oprim niciodata sa ne gandim la ce avem cu adevarat in garderoba noastra.

O rafala de vant, o miscare gresita, o neatentie... Diferite temeri, griji si ganduri se nasc in capul nostru atunci cand purtam o fusta sau o rochie cu volanase. Va simtiti identificata cu vreuna printre ele?

Unii dintre adeptii brandului au fost foarte critici cu directia de felul in care ar arata cu ele pe ei, sustinand cu directia de se merge prea departe sau cu destinatia de ar putea taia circulatia la picioare. Altii au mers mai departe si au comparat aspectul picioarelor cu cel al unui carnat.

Odata cu sosirea noului sezon de toamna, ne schimbam garderobele si reinnoim geci de iarna kappa care sunt deja uitate. Daca iti doresti de mult moment sa va cumperi o fusta zece si nu te-ai putut decide, iti spunem avansati care sunt fustele care vor fi la moda in acest sezon.

Factorul decisiv atat cu destinatia de a iti ascunde burtica, cat si cu privire la a o evidentia ar fi lungimea hainei. Daca doriti sa va ascundeti burta, ar fi mai in sortiment corect sa cumparati o piesa de imbracaminte care se termina putin mai jos, la nivelul soldurilor, daca doriti sa iti ascundeti burta.

Consideram ca, in lupta noastra cu destinatia de egalitate, companiile ar trebui sa mentina coerenta in ceea ce priveste tratamentul lucratorilor lor in cesta privinta. Atata timp cat garderoba noastra respecta liniile directoare logice, de ce sa nu concepem lenjerii care sa promoveze egalitatea de gen?

Si in Romania au avut loc demonstratii pe aceasta tema in cesta saptamana. In momentul prezent ai caz a fost vorba de soferii unei companii de transport dintre Alba, care sunt obligati sa lucreze in geci de iarna kappa, in moment ce colegele lor poarta fuste. De aceea, in aceasta saptamana, mai multi muncitori au condus autobuzele si tramvaiele in aceasta imbracaminte initial feminina. Acum daca cumperi caz, transformarea principiilor companiei pare mai complexa si, in ciuda protestului curios al acestora, nu s-a facut nicio schimbare.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult